Anerkännande i tyskt magasin för landskapsarkitektur och stadsplanering

No items found.

Cykelhotellet i Bærum har nyligen uppmärksammats av den tyska tidskriften för landskapsarkitektur och stadsplanering, "Garten + Landschaft".

I denna utgåva, som fokuserar på cykelinfrastruktur runt om i världen, lyfter de fram cykelhotellet, inrett med Bikeep cykelställ i Kolsås, Bærum, som ett intressant exempel på modern och hållbar design. Cykelhotellet, som ritades av MMW arkitekter, har ett bärsystem av limträ med perforerade aluminiumplattor som skyddar cyklarna mot väder och vind. Genomskinliga paneler ger bra sikt och ljud mellan insidan och utsidan av stationen, och ökar den sociala tryggheten. Fasaden är utformad för att efterlikna den karakteristiska Knollekalk-stenen som är särpräglad för Bærum.

År 2022 beslutade kommunen att ersätta de enkla cykelställen med smarta cykelställ från vår oss. De 22 Bikeep cykelställen är enkla att använda via smartphones eller RFID-reserkort, och ger pendlande cyklister en trygg och säker parkeringsplats för sina cyklar. De smarta cykelställen valdes på grund av deras trygghet och enkelhet. Läs mer om tidskriften här.

Vill du veta mer?

Thomas Johansson
VD
Thomas@veia.se
Kontakta mig!

Kontaktschema

Tusen takk! Din forespørsel er mottatt.
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.